Ons verhaal

De jongste, de snelste

Mijn naam is Pieter Kuenen. Ik ben oprichter van OAMKB Cuijk en zelf dus ook ondernemer. Als jongste starter bij OAMKB Nederland was ik in 2013 ook meteen de snelst groeiende.

Ervaring

Voor ik eigen ondernemer werd, heb ik bij verschillende accountantskantoren gewerkt als assistent accountant. Kijk voor mijn volledige werkervaring op LinkedIn

Ik verbaasde me steeds weer over het feit dat er veel handmatig werd gewerkt: bonnetjes inboeken, excel sheets maken met overzichten, en natuurlijk de jaarrekening, die alleen achteraf overzicht biedt aan de ondernemer. Ik bedacht dat het echt veel sneller kon, digitaal en automatisch.

Eigen bedrijf beginnen

Zo kwam ik op het pad van het landelijke netwerk van OAMKB die met de meest innovatieve software online werken, waardoor ondernemers 24 uur per dag hun cijfers kunnen inzien. Bovendien scheelt het hen (en mij!) een hoop tijd qua invoeren. En het is nog een stuk goedkoper voor ondernemers. Dat geeft hen en mij de tijd om samen naar de cijfers te kijken. En dan vind ik het leuk worden: met de cijfers kun je namelijk nog beter gaan ondernemen. Je kunt kosten besparen op de hoogste posten; meer omzet maken op de meest winstgevende producten, noem maar op. 

Niet bang

Bij sommige ondernemers is het niet nodig, maar wanneer ik zie dat de ondernemer een blinde vlek heeft ben ik niet bang te zeggen dat hij of zij daar iets aan moet doen. Ik zit ze dan echt achter de broek. De volgende afspraak kom ik er weer op terug natuurlijk. Zo is het een van mijn opdrachtgevers gelukt om binnen 3 jaar van een verlies van 100.000 naar een winst van 20.000 te komen! 

Een enthousiast, groeiend team

De afgelopen 2 jaar ben ik gegroeid van 1 naar 5 man/vrouw personeel. Het is mooi om te zien dat iedereen zijn en haar eigen kwaliteiten heeft. Mijn doel is om uiteindelijk tot een kantoor van zo’n 15 mensen te komen. Dan kunnen we heel veel leuke en interessante bedrijven helpen in Cuijk en omgeving. Al word ik ook al gebeld uit Amsterdam. 

... en ze zei tegen haar leverancier: “Weet je wat het is?! Jij bent toe aan Pieter!”

 

Ben jij ook toe aan Pieter? Of ben je ‘gewoon’ toe aan een snelle, automatisch lopende administratie met maandelijkse bespreking: Bel 0485 - 35 11 14 of mail cuijk@oamkb.nl

Je hoeft niet zelf met de bedragen te stoeien
laat ons de voordeligste combi voor je berekenen